Понеделник, 04 Март 2024 г.

Доротея Тотева е новият заместник – кмет на Община Дулово

Доротея Тотева е новият заместник – кмет на Община Дулово, съобщиха от там. Тя е назначена на поста със заповед на кмета на общината д-р Юксел Ахмед. Ресорът на новия заместник - кмет е "Хуманитарни дейности".
Доротея Тотева е завършила педагогика, учител по музика степен "бакалавър" и "Управление на образованието", степен "магистър" в ШУ"Епископ Константин Преславски". До момента на назначаването й като заместник – кмет в общината, е работила като помощник-директор в ОУ"Хр.Смирненски" Дулово.
Омъжена, с две деца.
Официалното представяне на кметския екип стана на първата за мандата работна среща на кмета и неговия екип с кметовете на населените места от общината. Досегашните заместник-кметове Юксел Исмаил и Юмер Хатиб остават на постовете си.
На работната среща присъстваха представители на РУ"Полиция", РСПБЗН, от дирекциите "Социално подпомагане" и "Бюро по труда", които представиха дейностите по които ще работят заедно със селските кметове. По-късно кметовете обсъдиха подготовката за предстоящия зимен сезон и стана ясно, че през следващата седмица ще започне разнасянето на пясък по местата, които създават проблеми през зимата. За почистването на улиците и пътищата ще се сключат договори за всеки район с фирми с пряко договаряне, тъй като на обявената обществена поръчка е нямало кандидати.

Facebook коментари