Неделя, 25 Февруари 2024 г.

Оферта за предизборна реклама "Местни избори 2023"

Информационна агенция "Кворум СС ЕООД" заема водещо място сред медиите в област Силистра. През АВГУСТ 2018 г. www.kvorum-silistra.info e с над 38 000 хил. посетители и над 103 000 хил. импресии. www.kvorum-silistra.info е на челно място и по времето, прекарано от потребителите в целева група "Новини" за изминалия месец.

Мисия и ценности
Истината е безпристрастна. Такава е нашата визия за журналистическата професия и мисията ни е посветена на нея.

Обективност
Търсим истината, дори когато от нея боли. Никога не слагаме розови очила, защото времената, в които живеем, никак не са розови. Но вярваме в едно - светът не става по-лош.

Ентусиазъм
Екипът ни е изграден от хора, които работят с ентусиазъм и страст, което ни различава от другите медии. Сигурни сме, че предаваме този импулс и на своите читатели.

Към читателите
Ако перифразираме Артър Милър - "добрата" новина е онази, за която говори целият народ. Хора с ясното гражданско съзнание, че имат право да бъдат информирани, а не дезинформирани. Такива, които умеят да четат дори между редовете.
Благодарим Ви!

Към клиентите
Информационна агенция "Кворум СС ЕООД" има както дългогодишни партньори, които се доверяват на компанията от самото й създаване, така и много нови. Гордеем се с това, че изпълняваме в срок ангажиментите си и допринасяме за успешното развитие на проектите на своите партньори.

Клиентите са ни важни. Със своята система ние можем да задоволим дори най-високите ви изисквания и да привлечем вниманието към вашите продукти и услуги. Рекламата в нашите издания e "open-end solution" (решение с отворен край). Ние сме отворени за всякакви идеи и предложения от ваша страна.

Може да се свържете с нас и на Е-mail: send.