Неделя, 15 Септември 2019 г.

Заловиха 22 годишен неправоспособен прегазил в събота човек на пътя между селата Златоклас и Чернолик. Загиналия бил заспал на пътя след запой

Информация Агенция "Фокус"

Служители на ОД МВР Силистра установиха извършителя на тежко пътно произшествие, със загинал човек. Комисар Ивелин Иванов, директор на ОД МВР Силистра, съобщи, че днес са установени автомобилът и извършителят на пътното произшествие. Това е 22-годишен младеж с инициали Т. К. от село Босна, Община Ситово. Младежът е неправоспобен.
Инцидентът е настъпил в събота на 21 август между 01,30 – 02,30 часа. Пътно-транспортното произшествие е станало между селата Златоклас и Чернолик, Община Дулово. "Лицето, което е било прегазено, е лежало на пътя, след силно алкохолно опиянение. Установено е, че е бил на празненство, след което е оставен от един човек от съседното село край пътя и е продължил пеша. В крайна сметка е легнал на пътя и след като е преминал автомобилът, е бил прегазен. Трети ден издирвахме и автомобила, и извършителя, но нямаше информация. Получихме такава и ги установихме", каза комисар Ивелин Иванов. 22-годишният младеж съвсем скоро е имал издадено наказателно постановление за това, че е управлявал неправоспособен. Очевидно и след него го е направил отново, когато е настъпило и пътното произшествие, каза директорът на ОД МВР Силистра.

Facebook коментари