Понеделник, 15 Юли 2024 г.

Сребърна е сред 20-те финалисти в категорията "туристическа атракция/ обект" в националните годишни награди за туризъм

Министърът на туризма- Николина Ангелкова инициира за пръв път тази година годишни награди за туризъм в различни категории."Имам удоволствието да Ви информирам, че вече са публикувани финалистите в Годишните награди в туризма за 2016 на платформата www.tourismawards.bg и започна онлайн гласуването за определяне на победителите в тях. Всеки може да избере своя фаворит, във всяка една от 16-те категории, но да даде своя вот само веднъж за него. Гласуването ще продължи до 18 декември 2016 г.", се казва в писмото на министъра .
Можем да гласуваме и в категорията "Изборът на българите". В нея всеки може да избере своето любимо място между "100-те национални туристически обекта" и "50-те малко познати
туристическа обекта в България". Създадена е възможност и потребителите да гласуват със свободен текст за даден обект, ако той не попада в предварително изброените. Всеки от обектите, който събере 2 минимум 10 гласа, автоматично се включва като един от посочените в платформата и се съревновава на равно с всички останали. Победителят в категорията ще бъде излъчен единствено на база онлайн гласуването.
"Благодаря на всички, които подадоха своите кандидатури и честито на финалистите. Вярвам, че Годишните награди в туризма ще насърчи развитието на българския туризъм, чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, и повишаване на конкурентоспособността, и качеството на туристическата услуга. Надявам се, че конкурсът ще се превърне в традиционен и това ще даде възможност на участниците в сектор туризъм да участват активно и така да получават заслужена оценка за своите усилия в представянето и подобряването на българския туристически" се казва в писмото на Ангелкова.
Да подкрепим Сребърна, категория "Туристическа атракция/ обект" www.tourismawards.bg

Facebook коментари