Вторник, 23 Юли 2024 г.

"АЗ ПОБЕДИХ" - моноспектакъл на младата актриса Мартина Пенева

На 15 септември, с начало от 18:00 часа, в Читалище "Н" Й" Вапцаров - 1941" в Тутракан, гледайте моноспектакъла "АЗ ПОБЕДИХ", изпълнен с младежка страст и амбиция, представен от талантливата актриса Мартина Пенева. Това представление е подарък от Община Тутракан към всички учители и ученици по случай началото на новата учебна година.

"АЗ ПОБЕДИХ" е моноспектакъл, базиран на текста на Ярослава Пулинович, с превод на Мария Стоянджикова. Постановката е дело на режисьорката Ана Батева, а музиката е създадена от Стефан Здравески. Дизайнът на представлението е творение на Христо Христов.

Сюжетът на "АЗ ПОБЕДИХ" разказва за Наталия, младо момиче със завиден списък от постижения в различни области като пеене, плуване и танци, дори на само 16 години. Тя е талантлива, успешна и амбициозна, но както всички тийнейджъри, тя не е неподвластна на влюбването и страстите, които идват с него. Този обичай, обаче, води до конфликти и предизвиква въпроси за възпитанието.

Важната тема на възпитанието на децата е централен мотив в този моноспектакъл, но с нюансите, които дава съвременният свят и различните аспекти на отрастването.

"АЗ ПОБЕДИХ" е втората част на успешната пиеса "Мечтата на Наташа", като обаче историите в тях са абсолютно независими.

Представлението "АЗ ПОБЕДИХ" вече има признание и награди, включително:

Награда за "Най-добра главна женска роля" на ART TREMA FEST в Сърбия през 2022 г.
Награда за "Най-добра актриса" на ITFM "МОНОАКТ" в Косово през 2022 г.
Този моноспектакъл представлява продукция на СПАМ СТУДИОС и обещава емоционално и креативно изживяване за зрителите.

Facebook коментари