Петък, 30 Октомври 2020 г.

Александър Сабанов: "Войната е факт! Групата на ГЕРБ в общинския съвет са марионетки"

Като зле режисиран цирк определи вчерашните събития в Общински съвет-Силистра, неговия председател Александър Сабанов, на дадената от него извънредна пресконференция през днешния ден. "Първият сред равните" смята, че когато кмета на общината Иво Андонов е в болничен е били смешно и непрактично да се иска неговото отстраняване. Той зададе и два въпроса към силистренският депутат Стефан Господинов:
1. Дали е заплашвал общински съветници с НАП, Икономическа полиция и Агенция по храните и цялата държавната машина за да гласуват по определен начин и дали има намерение да си изпълни заканите?
2. Дали е предлагал пари и постове на общински съветници, за да гласуват за освобождаването на Председателя на Общински съвет-Силистра?
Александър Сабанов обеща да търси начини за смъкване на депутатския имунитет, за да може да се защити от клеветите по негов адрес. "Войната е факт и тя е лична и се доказва от присъствие на Стефан Господинов само на процедурата по отстраняването ми" – заяви в коментар на вчерашните събития г-н Сабанов. Според него той вече няма място в ГЕРБ, въпреки, че продължава да споделя идеите й най-вероятно сам ще напусна партията, но без да уточни кога.

Facebook коментари