Вторник, 30 Ноември 2021 г.

Тита се разболя, отлага участия

Младата певица от Силистра Тита отложи няколко участия и се извини на почитателите си.

Тя сподели, че се налага да отмени професионалните си ангажименти, защото е болна и с температура. Едрогърдата блондинка не разкри дали става въпрос за Ковид-19 или за обикновен вирус.

По-рано от winbet.bg съобщиха, че Тита им съобщила, че не се чувства добре и за нейно огромно съжаление, се налага да отложи калната си среща с Диона в WINmyBET Battles за последния четвъртък на месеца.


В "Голи и нацапани" трябваше да видим двете сексапилни амазонки в ожесточена борба в кал. Макар и здравословното състояние на Тита да не позволи мачът да се състои, тя е категорична, че на 26 август ще разпердушини Диона.

От една година изпълнителката, която напоследък залитна към чалгата, има връзка с ММА боеца Недко Николов. Те бяха разделени за кратко, но отново се събраха и според запознати любовта им сега процъфтява.

Що се отнася до музиката, Тита се отдръпна от рапъра Криско, който доскоро я продуцираше, и се насочи към лекия жанр. Тя пусна дует с фолк певицата Джена и заяви, че най-сетне е намерила стила, който най-добре да й пасва, писа Уикенд.

Facebook коментари