Сряда, 29 Май 2024 г.

Силистренската певица ТИТА "гола и нацапана" срещу фолк фурията и бивша рапърка Диона

Певиците Тита и Диона ще се срещнат този четвъртък във втората серия двубои от онлайн риалити формата #WINmyBET. Двете красавици ще се състезават, за да определят коя от тях ще продължи напред в състезанието.

Двубоя започват утре точно в 19:00 ч. и ще се излъчи ексклузивно на живо в сайта winmybet.bg. Излъчването на дуелите е напълно безплатно и е достъпно след регистрация на сайта.

В изпитанието "Голи и нацапани" Тита и Диона ще трябва буквално да нагазят в калта на ринга на #WINmyBET и всяка от тях ще трябва да опита да избута съперничката си извън границите му докато натрупа заветните 5 точки. Ударите, хапането, скубането и щипането са забранени и носят наказания.

#WINmyBET е уникален реалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях.

Освен да гледа на живо излъчванията на двубоите, всеки регистриран потребител на сайта winmybet.bg, може да подкрепи своите любимци с помощта на специалните wincoins точки, които ще получи безплатно след регистрацията си на сайта. Тези от зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoins, а тези, които съберат най-много от тях - ще спечелят и специалните награди от WINBET.

Зрителят събрал най-много wincoins след края на двубоите, ще спечели чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смартфони iPhone 12. След всеки двубой, един фен от тези, които са познали победителя в двубоя ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели смарт-часовник Apple Watch.

След двубоите от тази седмица, ще бъдат изтеглени на случаен принцип и регистрираните потребители на сайта winmybet.bg, които ще спечелят лична среща с Христо Стоичков и Димитър Рачков.

Още близо 500 награди - тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички регистрирани потребители на сайта winmybet.bg следпоследния двубой. Участието в сайта и в разпределението на наградите е абсолютно безплатно за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.

Facebook коментари