Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Коледарската група от Бабук участва в онлайн състезание

Гласувайте за Ансамбъл за автентичен фолклор при НЧ "Дочо Михайлов" - село Бабук - ТУК! Гласуването е за участници в
IV-а Световна купа по фолклор - Велико Търново 2020.

Като достоен участник в надпреварата, може да споделяте следния линк с близки, приятели и познати, за да съберете възможно най-много гласове до 8.12.2020. Коледарската група е сред най-познаните и обичани в област Силистра с участия в различни национални и международни фестивали.

От сайта на организаторите: Гласувайте за участниците в IV Световна купа по фолклор - Велико Търново 2020 – онлайн и приближете своя любимец до възможността да грабне "Наградата на зрителите".

На 2.12.2020 г. стартира системата за събиране на гласове за изпълнителите в музикално-танцувалния конкурс, обединяващ фолклора от всички краища на света. Само с едно кликване на бутона "Гласувай", разположен на специалната дигитална платформа на ЕАФФ, ще може да изразите възхищението си от записаните видео представяния.

88 състава и индивидуални изпълнители от България, Словакия, Украйна, Русия, Индонезия, Германия, Румъния, Малайзия, Република Молдова, Босна и Херцеговина, Република Корея, Литва, Индонезия, Ислямска република Иран, Полша, Индия, Канада, Естония, Хърватска, Китай и Казахстан разкриват безграничните възможности на фолклорното изкуство.

Всички те се борят да спечелят както признанието на авторитетното международно жури, така и симпатиите на виртуалната публика.

На 9 декември ще приключи онлайн гласуването в рамките на събитието, предоставящо възможността милионната интернет аудитория от цял свят да се наслади на изпълненията на участниците безброй пъти.

Facebook коментари