Понеделник, 15 Април 2024 г.

Порно предизвика напрежение в Секулово, дни преди местния рок концерт

На 8 август около 21:45 ч. група местни жители вербално атакуват, заплашват и обиждат създателя на Enigma Rock Боби Ейнджъл в село Секулово, информират от промоторската фирма на Bobby Angel. Ситуацията се развила пред читалището в селото, а причината – дочути звуци от сексуален материал.

Седем души от цигански произход атакуват 24-годишния промоутър и 19-годишната му приятелка пред работното му място. В продължение на час те обиждат и заплашват създателя на "забранения фестивал" с думите "ти си боклук", "ако не се оправиш, ние ще те оправим", "ще те причакаме някоя вечер". Боби Ейнджъл се обърнал към органите на реда и те потушили конфликта около полунощ.
"Имах работа до късно. Работех на лаптопа си, когато линк от сайт ме прехвърли към порно канал. Започнаха да се чуват звуци от видеото, което стартира, а след него се отвориха и още спам-прозорци. Отне ми около две минути да спра сексуалното съдържание" – разказва Боби. "Минута по-късно дойде здрав мъж в края на трийсетте и започна да отправя заплахи, видимо под влиянието на алкохол. Последваха го още няколко цигани. Обиждаха приятелката ми, наричаха я "курва", снимаха ни без наше позволение. Заплашваха ни".

По време на първото издание на Enigma Rock миналата година се разрази скандал на етническа основа в Секулово, при който кмета на селото заяви открито в национален ефир, че "рокът няма почва там".

"Остава по-малко от месец до Enigma Rock 2. Опитват се да ме сплашат, но няма да ме пречупят. Не ме е страх за мен, а за семейството и близките ми, те са потенцални жертви на циганската агресия", допълни Боби Ейнджъл.

Facebook коментари