Понеделник, 15 Август 2022 г.

Майки благодариха на персонала на детска градина "Мир" в Дулово

Публикуваме без корекции благодарностите на , майките на децата от яслена група "Мечо пух"към детска градина "Мир"в Дулово:

"Всеки ден чуваме,че някъде в детски градини, в ясли има неприятни инциденти с деца и учителки. Медиите ги отразяват и оставаме с впечатлението, че сякаш навсякъде е така. Затова ние, майките на децата от яслена група ""МИКИ МАУС" към детска градина "Мир"в Дулово, решихме да благодарим на нашите медицински сестри с това скромно тържество-за ежедневните грижи, за търпението и добротата, за професионализма." Това сподели Весиле Халил и допълни, че на фона на тежките инциденти в нашата страна и по света трябва да обръщаме внимание на такива хора като учителите и сестрите в детските градини и яслите, на които поверяваме най-ценното - децата си. В противовес на негативните публикации и балканския манталитет, че има само лоши новини, ние се събрахме да благодарим и да бъдем заедно с нашите деца и хората, които ги възпитават с обич и разбиране.
В местен детски клуб малчуганите и техните майки поднесоха грамота на Лейла Моллова-директор на детската градина, благодарствени писма на трите сестри и цветя за всички. Тържеството премина с игри и за майките, и за децата, а за всички бе подготвена и специална торта.
Лейла Моллова, искрено развълнувана, благодари и сподели, че е изненадана, приятно изненадана от този жест на внимание в неформалната обстановка и хубавото неделно тържество - заедно деца, майки и екипа към групата. За тях-ръководство и шестте сестри, работата с 48-те най-мънички възпитаници на градината, разпределени в две яслени групи е работа, всекидневна и ежеминутна отговорност пред родителите, пред децата и пред обществото. За това милото и приятно събитие събужда истинско вълнение и много приятни емоции.
Всички присъстващи изказаха дълбоки съболезнования и искрена съпричастност към семействата на загиналите и пострадалите при тежкия инцидент станал на 10 декември в село Хитрино.

Facebook коментари