Вторник, 28 Юни 2022 г.

Това е най-голямата фенка на ЦСКА в Силистра

Сайтът на феновете на ЦСКА 7dnicska.bg публикува информация на най-голямата си фенка в Силистра. Тя е озаглавена "Красота! Вики е чаровната предводителка на Армейски полк Силистра".
В нея се казва:
"родължаваме да ви представяме "червените" момичета, които сгряват сърцата на Сектор Г с присъствието си. Днес е ред да се срещнете с Виктория Перчемлиева момиче, красивото момиче от"Армейски Полк Силистра", една от най-атрактивните червени фен-фракции.

"Още от малка започнах да посещавам мачове на любимия ми клуб ЦСКА. На тях ме водеше баща ми, който запали искрата. В моя роден град Силистра намерих и други съмишленици, с които решихме да върнем амрейските традиции и да възобновим фен клуба в този толкова червен град! Създадохме Армейски полк и започнахме неотлъчно да следваме отбора в добри и лоши дни. Чувството, което изпитваш по пътя е неописуемо. Ное сме наистина като полк, тръгнал на бой за ЦСКА. Тази единност в сектор Г, дори и в тези трудни моменти, е налице и продължава да набира скорост, защото не може никой, никой да ни спира…’ Това е отделен свят, това е призвание и религия, за която не всеки е достоен. Чест е да изпитваш нещо толкова истинско, да си толкова верен и да даваш всичко от себе си за ЦСКА. Да виждаш всичко около теб в червено, да знаеш, че всички сме се събрали с една мисъл, че следваме един път – пътя към победата и пътя на любовта…. Е, това е ЦСКА!", категорична е Вики."

Facebook коментари