Петък, 23 Февруари 2024 г.

ГЕРБ-Силистра посетиха селата Ветрен и Сребърна

Общинският председател на ПП ГЕРБ – Силистра д-р Мария Димитрова, областният координатор на "Жени-ГЕРБ" Денка Михайлова, председателя на МГЕРБ – Ивелин Неделчев, областен организационен секретар - Денислав Димитров и Васил Василев – член на ръководството на Старейшини ГЕРБ посетиха силистренските села Ветрен и Сребърна.
В пенсионерския клуб на село Ветрен представителите на ГЕРБ се срещнаха с жители на крайдунавското село. Те се интересуваха дали може да се помогне за строежа на църквата в селото. Представителите на партията обещаха да съдействат за богоугодното дело.

"Нуждаем се от президентска двойка, която да обединява нацията. За да запазим тази стабилност, която имаме сега, трябва да направим правилния избор на 6 ноември с номер 17 в бюлетината ", подчерта общинският ръководител на ГЕРБ – Силистра д-р Мария Димитрова.
В пенсионерския клуб на село Сребърна, в който се проведе срещата с жителите, представителите на ПП ГЕРБ бяха посрещнати от кмета на селото Георги Георгиев. На срещата бяха обсъдени наболели за хората проблеми и предстоящите президентски избори.
"Усилията на премиера Бойко Борисов и партия ГЕРБ са насочени към развитието на всички общини, като целта е да се развиват и най-малките населени места. За да продължат тези политики, е нужна стабилност", каза д-р Mария Стойчева. Тя подчерта, че единствено кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент могат да осигурят синхрона необходим на българските институции, за да могат те пълноценно да функционират в интерес на български граждани.

Facebook коментари