Сряда, 28 Февруари 2024 г.

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят област Силистра

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева и кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев ще посетят област Силистра на 20.10.2016 г. /четвъртък/. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ Тодор Тодоров.
В 10:00 часа Цецка Цачева и Пламен Манушев ще проведат среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Тутракан в залата на Общинския съвет в град Тутракан. С тях ще бъде д-р Димитър Стефанов – кмет на Тутракан.
В 12:00 часа Цецка Цачева и Пламен Манушев ще разговарят с жителите на град Дулово, в централната градска част, по площад "Единство". С тях ще бъде д-р Юксел Ахмед – кмет на Дулово.
В 15:00 часа Цецка Цачева и Пламен Манушев ще се срещнат с жителите на Кайнарджа на централния площад. С него ще бъде кмета на Кайнарджа Любен Сивев.
В 17:00 часа Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят фирма "Мебели Димов" в Силистра.
Те ще се разходят из центъра на град Силистра и ще посетят предизборната шатра на ГЕРБ. С тях ще бъдат кмета на Силистра д-р Юлиян Найденов, зам.-кметове на общини в област Силистра, общински съветници, кметове на кметства.
В 18:00 часа ще започне основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Силистра. На площад "Свобода" ще бъдат представени пред гражданите на Силистра кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. На събитието ще присъстват, кметове на кметства, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ.
Участници в концерта в Силистра ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Невена Пейкова от Х фактор, група "Rewind", Любо Киров, Веселин Маринов, "Българе", Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Facebook коментари