Понеделник, 06 Юли 2020 г.

Изложение на местни продукти в Силистра

Изложение на продукти, произведени от земеделски стопани и преработватели в област Силистра се провежда днес от 11:00ч. до 20:00ч. на паркинга зад Община Силистра.
На изложението жители и гости на града имат възможност да закупят и опитат продукция на местни производители на млечни и местни продукти, био плодове и зеленчуци, мед, хляб и хлебни изделия, вино, слънчогледово олио и други.
Събитието откри д-р Юлиян Найденов - кмет на Община Силистра, в присъствието на Васил Грудев – заместник-министър на земеделието и храните и г-н Стоян Бонев - Областен управител. На откриването днес присъстваха още г-жа Мария Димитрова - Председател на Общински съвет Силистра, народният представител - Алтимир Адамов, както и представители на Министерство на земеделието и храните и Областна дирекция "Земеделие", град Силистра.
Изложението е част от кампанията на Министерството на земеделието и храните "Подкрепяме българското", която ще обхване всички областни центрове. С тази инициатива министерството дава възможност на местните производители да представят своята продукция, която да достигне до по-широк кръг потребители.

Facebook коментари