Вторник, 26 Януари 2021 г.

За първи път Силистра домакинства конкурс за ретро автомобили

За първи път по време на празничните дни на Силистра утре ще се състои автосалон и конкурс на ретро автомобили "Дръстър".
Организатори на събитието са Спортен клуб "Българска автомобилна слава", Община Силистра и хотел "Дръстър", който ще домакинства автосалона на открито.
Любителите на автомобилизма ще могат да видят модели, които се отличават с изключителна рядкост и атрактивност, образец на вечната класика. Селекцията за конкурса е изготвена прецизно, като всеки автомобил получава индивидуална покана за участие, ако автомобилът отговаря на всички международни стандарти. Критериите са много високи, тъй като броят на участниците е строго определен. От огромно значение е ексклузивността на автомобила и нивото на реставрация. Този подход и внимателната селекция гарантират високото ниво на конкурса "Дръстър" и позиционирането му сред останалите качествени събития в световен мащаб.
Гражданите и гостите на Силистра ще имат възможността да видят и приветстват най-красивите автомобили в България. На публиката ще бъде предоставен уникалният шанс да се докоснат до едни от най-редките модели, срещани у нас.

Facebook коментари