Понеделник, 15 Юли 2024 г.

Ива Екимова се усука около нашия тотомилионер

От публикация в blitz.bg разбираме, че известната пиарка и рекламен специалист Ива Екимова се усука около тотомилионера от Силистра Красен Монев. Бившата телевизионна водеща веднага му стана приятел във фейсбук и не спира да харесва и коментира негови снимки и публикации. Блондинката искала да го привлече като клиент и да му организира откриването на новия фризьорски салон в София през есента, пише столичен ежедневник.36-годишният силистренец, който спечели 3 милиона лева от Спортния тотализатор дни след рождения си ден, се превърна в най-големия любимец на жените у нас. Красен е ерген и от известно време лекува сърцето си, разбито от дългогодишната му приятелка. Това го превръща в апетитна хапка на видните столични златотърсачи, които го налазиха веднага след като стана ясно, че младият мъж стяга куфарите за София и смята да отваря ВИП салон за прически.

В същото положение е и 40-годишната пиарка Ива Екимова. След раздялата си с Петрозар тя не може да си намери място. Публично изплака болката и призна, че е с разбито сърце. В светските среди се заговори, че има афера с футболния бос Валентин Михов, с чието гадже избяга бившият й, но тя така и не се потвърди. Към момента знойната блондинка е свободна, но активно си търси млад, красив и богат мъж. Ето защо най-новият български милионер й се сторил апетитна хапка, клюкарстват в пиар средите. Още повече че Красен бил подобрен вариант на покойния й съпруг Дими – луда глава със страст към моторите, а вече и любимец на медиите у нас.

Оказва се, че Красен е известен сред родния хайлайф, т.е. на Екимова няма да й е трудно да наложи името му в София. Той е участвал в редица състезания за професионални коафьори и е имал честта на подстригва много актьори, певци и модели. В профила си във фейсбук той е пуснал снимка, на която оформя прическата на Калин Врачански, която блондинката е харесала веднага.

Дамата одобрила и снимката му с жената от силистренския тотопункт, която регистрирала печелившия фиш на Монев. В края на миналата седмица фризьорът се появил с огромен букет и я разцелувал. Тя пък била щастлива, че за втори път дава голяма награда на съгражданин. И се надява следващите милиони пак да паднат в малкото крайдунавско градче.

Facebook коментари