Вторник, 21 Март 2023 г.

Тодор Тодоров, областен координатор на ГЕРБ –Силистра : ГЕРБ има отбор от кметове-победители

"През 2011 г. имахме четирима общински кметове – сега имаме 5 –ма, общинските съветници за областта бяха 38, сега са 43. От осем кметове на населени места през 2011 г. сега имаме 25". Това каза в Общинския съвет на Силистра областният координатор на ГЕРБ Тодор Тодоров. Тодоров и народния представител от ПП ГЕРБ Алтимир Адамов и новоизбраните кметове на община Силистра – д-р Юлиян Найденов спечелил с 59 % на балотаж, на община Дулово д-р Юксел Ахмед спечелил с 53,50 % на втори тур, на община Тутракан – д-р Димитър Стефанов, спечелил на 1-ви тур с 50,83 %, на община Кайнарджа Любен Сивев, спечелил от 1-ви тур с рекорден резултат от 88,91 % и на община Алфатар Янка Господинова спечелила балотажа с 56,93 % присъстваха на пресконференцията.
"Победата на ГЕРБ в област Силистра бе размазваща – 4 кандидат-кметове спечелиха пореден мандат, в Алфатар за първи път има кмет на община."
Той подчерта, че най-добрата агитация в тези избори е била работата, свършена от кметовете.
Кметът на Силистра д-р Юлиян Найденов поздрави колегите си за убедителната победа. "Надявам се оттук насетне да работим в екип, да се подкрепяме, когато ни е трудно, но и когато има общи възможности за цялата област", каза още д-р Найденов
Новоизбраният за кмет на Алфатар Янка Господинова също благодари за подкрепата на хората. "Ние няма да ги подведем, ще работим за тях и с тях, защото само заедно можем да постигнем резултатите, към които се стремим. Алфатар имаше нужда от промяна, основната ни цел е да върнем младите хора и да реализираме европейската ни визия за общината".
"Ние показахме, че може да се правят различни кампании – честни, открити, човек по човек, без черен пиар и мръсни номера. За първи път ще имаме екип от 5-ма градоначалника, които ще гледат в една посока. Най-странния момент на тези избори за мен бе подкрепата на балотажа от БСП, дадена на кандидата на реформаторите, че даже си облепиха офиса с неговите плакати." заключи областният к

Facebook коментари