Понеделник, 17 Януари 2022 г.

Търсят специалист в селското стопанство за Германия

Агенцията по заетостта - чрез EURES България, в сътрудничество с Федералната агенция по труда набира кандидати за работа в селскостопанския сектор на Германия.
Търсят се специалисти с професионално образование и опит или с дългогодишен опит по следните професии: специалист в селското стопанство; животновъд - свиневъд; животновъд - говедовъд; дояч; земеделски помощник; механик на селскостопански машини; професионален шофьор; електротехник; механик на санитарни, отоплителни и климатични инсталации.
Офертата включва заетост за сезонна работа или на постоянен договор. Работи се 40 часа седмично, като е възможно да се полага и извънреден труд. Кандидатите трябва да имат начални познания по немски език. Работодателят съдейства за намиране на жилище.
Отговарящите на условията за работа в германското селско стопанство следва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски език на електронен адрес: alfaagrar@az.government.bg
Специалистите, които бъдат поканени за интервю, ще бъдат запознати с общите условия на проекта, с работодателите и работните места.
Интервютата ще се проведат на:
• 30 ноември в гр.Плевен
• 1 декември в гр.Русе
• 2 декември в гр.Ямбол
• 3 декември в гр.Пловдив

Повече информация кандидатите за работа в Германия могат да получат на интернет страницата на Агенцията по заетостта за трудова мобилност http://eures.bg, в секция "Работни места".

Facebook коментари