Понеделник, 02 Октомври 2023 г.

Кандидатите на ГЕРБ – Тутракан посетиха село Преславци

Кандидатът за кмет на община Тутракан д-р Димитър Стефанов и кандидати за общински съветници от партията посетиха село Преславци. По покана на д-р Стефанов на срещата бяха дошли и народния представител Алтимир Адамов, областни координатор на ПП ГЕРБ Тодор Тодоров и кандидата за кмет на съседната община Дулово – д-р Юксел Ахмед. На предизборната среща бе представен и кандидата на партията за кмет на населеното място – Тюркян Ибрямова.
"Само за 1 мандат привлякохме над 36 млн. лева в общината. А, знаете, че бюджетът на общината е едва 8 милиона лева, които са крайно недостатъчни. Целта е през втория ни мандат като екип да превърнем Тутракан в "Дунавска перла"
"Само единодействието между правителство, кмет на община и кмет на кметство може да доведе до видими резултати в Преславци" подчерта на срещата народния представител Алтимир Адамов.
Бизнесмена Димо Денчев, който е от гражданската квота в листата за общински съветници и дава работа над 200 човека в района, каза че досега не е бил гласувал за ГЕРБ, но се е убедил, че това е единствената партия в България, която прави нещо за хората и призова 25 октомври всички жители на селото да гласуват с бюлетина №6 за общински кмет, листа и кмет на кметство.

Facebook коментари