Понеделник, 17 Януари 2022 г.

САМО В КВОРУМ!!! Какво каза Бойко Борисов в Силистра

На 9 октомври 2015 г. бе официалната церемония за откриване на Автоматизирана газоразпределителна станция Силистра и завършване на изграждането на газопровод с високо налягане. Гости на церемонията бяха министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, министър Теменужка Петкова, изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Георги Гегов, областният управител на област Силистра Стоян Бонев, областният управител на област Добрич д-р Маргарита Новоселска, представители на общини от област Силистра, през които минава газопроводът, както и представители на местния бизнес.
Тържеството премина със специалното участие на д-р Антонио Таркуино – почетен консул на Италия във Варна, на Валентин Шайдер от Европейска банка за възстановяване и развитие, на Фабрицио Д‘ Алесио, управляващ директор в "САЛП". В края на деловата част гостите заедно прерязаха лентата на новата придобивка на Силистра и областта. Проектът е съфинансиран по линия на Международен фонд "Козлодуй".
Само в сайта "Кворум-Силистра" можете първи да чуете и видите какво каза министър председателя при откриване на газстанцията.

Facebook коментари