Неделя, 26 Май 2024 г.

Посрещнахме четири делегации в Община Силистра

Председателят на Общинския съвет в Силистра - д-р Мария Димитрова и заместник-кметът "Хуманитарни дейности" -г-жа Денка Михайлова посрещнаха четири чуждестранни делегации в заседателната зала на 13 септември 2015 г.
Те благодариха на гостите от името на кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов за удостояването с честта, да бъдат гости на града и пожелаха приятни минути с празничната програма.
Три делегации от съседна Румъния и една от Македония пристигнаха вчера за празничните дни на Силистра. Те са водени от: община Велес - от кмета - г-н Славчо Чадиев; община Слобозия -от кмета- г-н Александру Стойка, на община Кълъраш - от кмета- г-н Даниел Драгулин и от Брънеще - водена от общинския съветник Велик Росика и съветника на секретаря на Румънския парламент- Тодор Ангел.
На официалната среща бяха разменени подаръци от двете страни. Посрещането на делегациите продължи с прием на открито, по време на който бяха представени традиционни български ястия и напитки.
Благодарим на всички, предоставили хранителни продукти и напитки. Те бяха представени на приема в специално изготвено портфолио на български и английски език, заедно с контакти и описание на дейността.

Facebook коментари