Петък, 14 Юни 2024 г.

Д-р Найденов бе удостоен с най-високата награда в категорията "Иновации, наука и образование" в класацията на Кмета.бг

Кметът на община Силистра - д-р Юлиян Найденов бе удостоен с най-високата награда в категорията "Иновации, наука и образование" в класацията на Кмета.бг - Порталът на българските общини.
Той бе отличен чрез пряко гласуване от публиката - 13 393 гласа, за усърдната си работа и съсредоточеност в развитието на образованието и науката в община от 20 000 до 50 000 души население, в която категория попада и община Силистра.
Кметът заяви, че преди да благодари на организаторите на събитието, трябва да благодари на екипа, с който работи: "Всички знаем, че това не е персонална награда, а е за всички нас". Той благодари също на жителите на град Силистра и всички населени места в общината за търпението и разбирането. Д-р Найденов сподели, че оценява как те се примиряват с всички неудобства в името на бъдещите резултати, които са най-важни. Изтъкна, че това, че общината е номинирана в една сфера, не означава, че се пренебрегват останалите. Кметът на Силистра заяви, че целта му е да засегне всички сфери и по този начин да постигне европейска визия на населените места в общината.

Facebook коментари