Сряда, 17 Април 2024 г.

ГЕРБ представи кандидата си за кмет на село Срацимир

Областният координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров и общинският ръководител на ГЕРБ - Силистра д-р Мария Стойчева и членове на областното и общинското ръководство, официално представиха кандидата за кмет на село Срацимир, община Силистра – Маргарита Иванова.
Д-р Мария Стойчева призова всички присъстващи, събрали се в местния пенсионерски клуб, "да упражнят конституционното си право да гласуват и да изберат кмета, който ще реши проблемите на селото".
Според областният координатор на ГЕРБ – Силистра Тодор Тодоров Маргарита Иванова е тази, която има достатъчно организационен опит, създала е добра комуникация с хората в професионалния си опит до момента и призова хората за активност на изборите в неделя.
Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ заяви, че ще работи за решаване на проблемите на селото заедно с екипа на община Силистра и призова всички жители да се обединят в името на по-доброто бъдеще на селото.
Областният координатор на ГЕРБ – Силистра Тодор Тодоров направи дарения по 100 лева на пенсионерския клуб и местното читалище.

Facebook коментари