Вторник, 25 Февруари 2020 г.

ВЕРИЖНА КАТАСТРОФА В СИЛИСТРА - ОБНОВЕНА

Две пътнотранспортни произшествия са станали вчера по пътя Силистра – село Айдемир, двама са пострадали. При първия инцидент, възникнал около 17.15 часа, лек автомобил "Фолксваген", управляван от ДК. (19 г.), при изпреварване ударил товарен "Жук", причинявайки на водача му (60 г.) фрактура на тазобедрена кост.

Петнадесет минути по-късно в същия пътен участък 22-годишният Д.Д. шофирал с несъобразена скорост лек автомобил БМВ, вследствие на което се ударил в автобус "Исузу". Пострадала 23-годишна жена, пътувала в лекия автомобил. Настанена е в МБАЛ-Силистра с фрактура на таз, без опасност за живота. По случаите са образувани досъдебни производства.

- - - - - - - - - - - - -
Верижна катастрофа след 17.00ч. тази вечер блокира едното платно за движение на изхода от Силистра по посока село Айдемир. Сблъскали са се два леки автомобила и един пикап превозващ дърва за огрев.
Пътната настилка е била суха. Предполага се, че причината за катастрофата е високата скорост и отнемане на предимство.
Движението се пренасочи в другото платно и малко по-късно предизвика друга катастрофа на разклона за промишлена зона. Там се сблъскаха училищен автобус и автомобил БМВ.
На произшествието имаше две линейки.
Очаквайте подробности!

Facebook коментари