Сряда, 17 Април 2024 г.

СРЕБЪРЕН МЕДАЛ ОТ ВТОРОТО ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ШОУДАУН

В периода 20. септември – 22. септември 2014 г. се проведе Второто държавно първенство по шоудаун. Състезанието се проведе в гр. Варна в СОУ за деца с нарушено зрение "Проф. Иван Шишманов".
Нашият спортен клуб "Доростол" бе представен от 5 състезатели - Седат Мусин, Милен Грозев, Добромир Удрев, Румен Петков и Станимир Иванов. Всички успяха да преминат груповата фаза и да достигнат до директни елиминации.
На осминафинал, Добромир Удрев се срещна със съотборника си - Милен Грозев. След победа на Грозев с 2:1, той продължи на четвъртфинал, където загуби от тазгодишния шампион Николай Желязков.
Станимир Иванов на осминафинал отпадна от Веселин Кушнеренков от СКИ "Витоша" – София с резултат 2:0 сета. Румен Петков, също на осминафинал, отпадна от Димо Ангелов - състезател на СКИ "Витоша".
Седат Мусин защити бронзовия си медал от миналата година, като стигна до финал с най-добрия за момента в България - Николай Желязков, от който загуби.
Така Мусин остана втори със сребърен медал и най-доброто постижение в този спорт за СКХУ "Доростол 2011" – Силистра.
"Най-труден противник беше Александър Стоянов от СКИ "Витоша" - град София" - споделя Седат Мусин. В груповата фаза и на полуфинала, Седат Мусин отстрани Стоянов с 2:1 сета.

Facebook коментари