Вторник, 01 Декември 2020 г.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра се срещнаха с жители на община Ситово

На заключителен предизборен концерт в Ситово кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра се срещнаха с жителите на общината.
"Нашата програма е реалистична и конкретна. Ние не ви обещаваме 1 милион работни места, нито пенсии от 500 лева. Защото това са празни обещания. Същите хора, които обещаваха и през 2013, за последната година и половина увеличиха пенсиите с 3 лева, а изтеглиха 3 милиарда заеми". Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова пред жителите на Ситово.
В срещата участие взеха и кандидатите за народни представители Алтимир Адамов, Мария Димитрова, Стефан Господинов, Денка Михайлова, Синан Топал и Янка Господинова.
"Това, което, ние можем да ви обещаем е много работа, отговорно управление, прозрачност и предвидимост. Ние можем да обещаем управление, което до 2013 година доказа, че печели доверието на европейските партньори, че може да усвоява европейски средства. В момента тези средства са спрени. Тези 32 милиарда, на които нашата държава разчита до 2020 година са под въпрос, защото европейските институции нямат доверие на България", каза Милена Дамянова.
По думите на Дамянова в партия ГЕРБ отговорността се носи ясно и явно. "За ГЕРБ въпросът КОЙ е излишен", посочи водачът на листата на ПП ГЕРБ за Силистра.
Милена Дамянова призова присъстващите да гласуват на 5 октомври. "Гласът за ГЕРБ с №9 е глас за работа, за стабилна и отговорна държава!", каза Дамянова.

Facebook коментари