Вторник, 01 Декември 2020 г.

ОТ КОРЕНА НА МЪДРОСТТА

Село Професор Иширково не само носи името на един от най-заслужилите пред народа ни български учени, но то винаги е било онзи корен на мъдростта и трудолюбието, така необходими като пример за днешния ден.
Не може да се гради бъдеще, ако не се пренесат в него поуките от миналото. Съвременните политици не могат да променят миналото, но могат да направят бъдещето много по-сигурно и приемливо. Точно това показаха кандидатите от Коалиция АБВ на срещата си с иширковци.
Присъствието на кмета на селото - Кинка Иванова,представител на ПП АБВ, както и на председателите на клубовете на инвалида и пенсионера в селото, превърнаха срещата с водача на листата Ростислав Павлов и на кандидатите за народни представители: Миглена Илиева, Венета Христова, Димитър Георгиев- в диалог на мъдростта и отговорността за бъдещето на региона. Срещата завърши с вълнуващ концерт на Миглена Илиева и песенните групи на с. Професор Иширково. Посрещнати с хляб и сол и цветя от иширковци- кандидатите за народни представители отнесоха със себе си и посланието на добруджанци към бъдещото Народно събрание за обвновление, толерантност и разбирателство.

Facebook коментари