Вторник, 01 Декември 2020 г.

Кандидатите за народни представители Мария Димитрова, Стефан Господинов и Денка Михайлова се срещнаха с жителите на село Сребърна

Кандидатите за народни представители Мария Димитрова, Стефан Господинов и Денка Михайлова се срещнаха с жителите на село Сребърна, придружени от кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов.
"Надявам се, че не вярвате на обещанията за 1 милион работни места или, че пенсиите могат да се вдигнат с 500 лева. Ние няма да даваме неизпълними обещания. Ние молим за вашето доверие, за да стабилизираме държавата", заяви Мария Димитрова.
"За развитието на нашия регион е необходимо икономическо развитие и привличане на инвестиции и то не само в земеделието. За нас основен приоритет е построяването на Дунав мост при Силистра. Инфраструктурно това вече е подсигурено, защото по време на управлението на ГЕРБ се реновираха отсечките Силистра – Шумен, Русе и Добрич. Вече е реалност газификацията, която също се смяташе за невъзможна за реализация. Но тя е факт и това е благодарение на усилията на нашите усилия", отчете кандидатът за народен представител и областен координатор на партията Стефан Господинов. Той подчерта, че в момента са спрени европейските средства и за да бъдат те усвоени и да достигнат до всички малки населени места е необходимо да бъде върнато доверието на европейските институции. "Аз работя и ще работя, за да бъде Сребърна и цялата област Силистра добро място за живот за всички нас", каза Господинов
"Когато искаме доверие, трябва първо да се каже какво сме реализирали. В община Силистра са напълно обновени 3 училища и 5 детски градини. С работата, която досега сме свършили, ние сме доказали, че заслужаваме вашето доверие. Ние познаваме добре проблемите на всяко населено място в нашия регион и ключовата дума за нас е работа", каза кандидатът за народен представител Денка Михайлова.

Facebook коментари