Събота, 28 Ноември 2020 г.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Силистра се срещнаха с жителите на село Смилец

С жителите на село Смилец разговаряха кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Силистра.
"Управленската програма на ГЕРБ не е направена специално за тези избори, тя е резултат от анализа на нашето управление и на състоянието на държавата сега", това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ-Силистра пред хората.
"Тази програма е резултат и от многото ни срещи с вас, гражданите на България. Важно е тези срещи да са регулярни и вие можете да ни коригирате своевременно. Ние сме се постарали да намерим решение на вашите проблеми".
Дамянова посочи, че основното послание на ГЕРБ е стремежът да бъде стабилизирана България. Тя обясни, че за да има стабилност, са необходими реформи.
"Аз смятам, че всеки политик трябва да има лична кауза. И моята е образованието, така че аз ще работя за реформата в образованието, така че да предоставим възможност на нашите деца за добро образование и съответно, професионална реализация тук, в нашата държава", каза Дамянова. Тя подари на местната читалищна библиотека най-новия правописен речник, издаден от БАН.
Жителите на Смилец посочиха като непосредствени проблеми за селото почистването на отводнителния канал, който преля при силни дъждове преди две години и участието на децата от селото в междуселищни олимпиади. Милена Дамянова пое ангажимент да съдейства каналът да бъде почистен от отпадъци и да се възстанови проходимостта му, както и децата от Смилец да получат възможност за участие и изява в междуселищни олимпиади.
"Работил съм, работя и ще работя за развитието на Силистра", каза областният координатор на партията и кандидат за народен представител Стефан Господинов. Той посочи, че за развитие на малкия и средния бизнес в региона от изключителна важност е построяването на Дунав мост при Силистра-Кълъраш. Господинов припомни, че и евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ подкрепиха проекта с обща декларация в Европарламента. "За мен това бе цел по време на 41-то и 42-то Народно събрание и още миналата година нашият лидер Бойко Борисов пое ангажимент това да се случи. Така че ви призовавам да ни подкрепите на 5 октомври с бюлетина №9, за да има бъдеще за всички нас тук, в нашия регион", каза Стефан Господинов.

Facebook коментари