Вторник, 01 Декември 2020 г.

ПП "Република БГ" участва в благотворителен турнир по футбол

Отбор на ПП "Република БГ", участва в благотворителния турнир по футбол "Чрез спорт към знание". Турнирът беше организиран от местния офис на застрахователна компания "Олимпик" в лицето на Александър Тодоров и Networx - България ООД.
ПП "Република БГ" се включи с дарение от 500 лв. и заедно с организаторите и участниците успяха да купят на ученици от Спортно училище "Дръстър" комплект от принадлежности и помагала за новата учебна година.
Турнирът премина с много позитивни емоции и водещ в повечето ситуации бе феърпейът. Капитан за отбора на републиканците беше водачът на местната листа Мариян Николов.
С участието си в този благотворителен турнир местната листа на ПП "Република БГ" иска да покаже, че в града все още има хора, които ги е грижа за развитието на децата ни. Има добри идеи и те трябва да бъдат подкрепяни от всички. Участващите бяха ръководени от амбицията да помогнат на колкото се може повече деца в развитието им в "Спортно училище" Дръстър. Колкото повече хора се включват в подобни позитивни и благотворителни каузи, бъдещето в града ще изглежда по-светло.

ПП "Република БГ"

Facebook коментари