Вторник, 01 Декември 2020 г.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра се срещнаха с жители на силистренски села

В Иширково, Поп Кралево и Богорово се проведоха още срещи, на които кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в Силистра представиха акценти от предизборната програма на партията и отговаряха на въпроси на хората.
"Заложените в нашата програма мерки са конкретни и реалистични, така че действително да направим живота на всички ни по-добър. Първата ни задача е да подобрим средата в България, да направим икономиката работеща", това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ-Силистра пред жителите на силистренските села.
"Нашето послание е стабилност. Това означава сигурност и възможност да планирате бъдещето си, както своето, така и това на своите деца".
Дамянова посочи направеното през управленския мандат на ГЕРБ в областта – ремонтирани главни пътни артерии, санирани училища и детски градини. Като акценти от управленската програма на ПП ГЕРБ тя открои реформите в социалната, здравната и образователната система. "Това, което обещаваме е работа. Само с много работа можем да направим България добро място за живот за всички нас", каза Дамянова

Facebook коментари