Вторник, 01 Декември 2020 г.

Представяне на листата на ПП Република БГ

ПП "Република БГ" представя своята листа в град Силистра, като спази обещанието си в нея да попаднат само местни хора, без парашутисти. Това са млади можещи мъже с потенциал и възможности. Добре знаят проблемите на града и активно търсят начин за разрешаването им.

1. Мариян Николов
Роден в гр. Силистра през 1985 година. Несемеен. Водачът на листата на ПП Република БГ е завършил ПМГ "Св. Климент Охридски" в гр. Силистра, след което специалност Стопанско Управление в Икономически университет – Варна. Опитът му е предимно в сферата на селскотопанския сектор и финансите – застраховане и банкиране.

2.Пламен Досев
Роден в гр. Силистра през 1985 година. Несемеен. Завършил в Русенски университет "Ангел Кънчев" със специалности Индустриално инжинерство и Управление на качеството. Успешно реализирал се инженер.

3. Венелин Василев
Роден в гр. Силистра през 1984 година. Семеен с едно дете. Завършил в ПГМТ "Владимир Кумаров". В момента заема управленска длъжност в производствено предприятие като отговаря за производствения процес и дистрибуцията на стоките.

4. Деян Петков
Роден в гр. Силистра през 1985 година. Семеен с едно дете. Завършил ПМГ " Св. Климент Охридски" и русенски университет "Ангел Кънчев" със специалност Международни икономически отношения. Опитът му е предимно в сферата на продажбите и търговските анализи като е заемал длъжности в международни компании.

Целият силистренски отбор на републиканците се обявява срещу настоящото политическо статукво в областта и държавата и открито заявява, че са нужни нови хора в управлението. Хора, имащи смелостта, морала и качествата да се справят с все по-задълбочаващите се проблеми в крайдунавския град. И четиримата имат желанието да се обградят с повече успели професионалисти около себе си и вярват, че промяна е възможна, но само ако се включат повече граждани в проекта за една по-успешна България и Силистра. Според тях са нужни дълбоки институционални реформи както в държвата, така и на местно ниво, засилващи прякото участие на гражданите в управлението и загърбващи теснопартийните интереси. Обещават да работят за една честна и справедлива Република! Призовават всички идеалисти и милеещи за града хора да ги подкрепят като пуснат бюлетината с номер 25 на пети октомври, защото 25 години стигат!

ПП "Република БГ"

Facebook коментари