Вторник, 01 Декември 2020 г.

Милена Дамянова: ГЕРБ си е поставил основна задача – да стабилизира държавата

"Радвам се, че виждам тук толкова много млади хора и че работодателят ви е успял да ви задържи тук, в този регион", каза водачът на листата на ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова пред работещите в предприятие за производство на гъвкави връзки в силистренското село Айдемир. Като основна цел в управленската програма на ГЕРБ Миленова посочи България да има добра икономика, работни места и добро образование.
Дамянова коментира, че ГЕРБ направи не малко в управленския си мандат. "Важна е инфраструктурата, в нашия регион има реновирани училища, детски градини и амбицията ни е да продължим в тази посока", каза Милена Дамянова.
По думите й дупката в бюджета вече е в размер на 1 млрд. лева – несъбрани приходи, които са заложени като разход. Милена Дамянова каза, че основна задача на ГЕРБ, ако получи управленски мандат, е да бъде стабилизирана държавата.
Областният координатор на партията в Силистра и кандидат за народен представител Стефан Господинов посочи, че евросредствата и в момента са замразени, както ги завари ГЕРБ и в началото на управленския мандат през 2009 г. "Доверието на нашите европейски партньори е от изключителна важност, защото средствата, които могат да достигнат до малките населени места, могат да дойдат от там", каза Господинов.

Facebook коментари