Сряда, 02 Декември 2020 г.

Милена Дамянова: В управленската програма на ГЕРБ е предвидена нова социална услуга, която ще включва и здравна грижа за хората в малките населени места

"В управленската програма на ГЕРБ е заложена нова интегрирана социална и здравна услуга. Предвидили сме да се създадат мобилни екипи с медицинска сестра и социален работник, които да идват на място в малките населени места и да осигуряват необходимите грижи за хората в тях". Това каза водачът на листата на ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова пред жителите на Силистренското село Ламбриново. Дамянова поздрави хората от Ламбриново за инициативността и активността им, благодарение на които са основали местното читалище "Ламбриново-2013". Тя ги подкрепи и в желанието им да построят параклис в селото.
На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Мария Димитрова, Стефан Господинов и Денка Михайлова.
Според Мария Димитрова кандидатите на партия ГЕРБ не дават празни обещания, но се ангажират да приемат мнението на хората за реалните проблеми и да допълват управленската програма на ГЕРБ.
По думите на Стефан Господинов изпълненото по време на управленския мандат на ГЕРБ е осезаемо, защото инфраструктурата на област Силистра вече позволява спокойна свързаност със съседните големи градове. "Много усилия ни струва и реализирането на проекта за газификация. Но той вече е факт и предстои свързването и с по-малките населени места в общината", каза Господинов.
Кандидатът за народен представител Денка Михайлова подчерта, че най-голямата необходимост за България в момента е стабилност. "А единствената алтернатива за осигуряване на стабилност е политическа партия ГЕРБ. Ние се гордеем, че сме най-силният отбор на тези избори и че сме винаги близко до хората", каза Михайлова. Тя пое ангажимент да осигури дарение за библиотечния фонд на читалищната библиотека.

Facebook коментари