Сряда, 02 Декември 2020 г.

Милена Дамянова: На този светъл празник Ви пожелавам здраве и лично щастие!

Уважаеми силистренци,
Скъпи съграждани,
За мен е чест да Ви поздравя с празника на нашия град!
Дуросторум, Дръстър, Силистра – имена на един град, преживял 19 века и надвил бурите на историята и предизвикателствата на съвремието ни.
Със забележителното си културно-историческо наследство и съхранени паметници Силистра винаги е била и остава град с особена важност в историята ни и символ на българския дух. Място, където българската кауза е била и продължава да бъде подкрепяна.
Най-големият потенциал на Силистра са хората – всеки от нас, който е роден или живее тук, всеки, който милее за града и е оставил място в сърцето си за него. От нас зависи градът ни да се развива.
Свършихме не малко, но и още много трябва да бъде направено.
Няма място за обещания, а за работа. Ремонтирахме пътища, детски градини и училища. Едновременно с това преоткриваме древното си културно-историческо минало.
Нека заедно да продължим да работим за развитието на региона, за модерно образование, за изграждането на Дунав мост 3 край Силистра. Проектът ще даде силен тласък на икономиката и ще привлече инвестиции. Това означава работни места и истински мотив за младите хора да останат в града ни.
Вярвам, че ще успеем да превърнем археологическото богатство на Силистра и региона в атрактивни туристически обекти. Те имат потенциала да са част от най-посещаваните уникални исторически паметници.
На този светъл празник Ви пожелавам здраве и лично щастие!
Да работим с обща кауза за развитието на Силистра и стабилността на България!

Милена Дамянова
Кандидат за народен представител
Водач на листата на ПП ГЕРБ за област Силистра

Facebook коментари