Сряда, 02 Декември 2020 г.

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра дариха продукти и дрехи на пострадалите от наводнението в Дуловското село Долец

Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ в Силистра Милена Дамянова, Алтимир Адамов, Денка Михайлова и Янка Господинова дариха дрехи, обувки и хранителни продукти на пострадалите от наводнението жители в Дуловското село Долец. "След запознаване с нуждите на хората от селото ГЕРБ откликна с необходимите им материали от първа необходимост. Покъщнината на засегнатите жители от Долец беше унищожена от наводнението, децата в семействата нямаха дрехи и обувки, за да започнат нормално учебната година. Ние сме съпричастни със сполетялото ги нещастие, организирахме дарителска кампания и подпомогнахме пострадалите", каза Милена Дамянова, водач на листата в Силистра.
"Аз искам да благодаря на всички членове на ПП ГЕРБ, които откликнаха и дариха дрехи, обувки и хранителни продукти", каза кандидатът за народен представител Алтимир Адамов.
Хората споделиха, че вече се възстановяват от преживяното по време на природното бедствие и прибират незасегнатата от наводнението реколта. Милена Дамянова попита работещите на тютюнева нива жители на селото за щетите, причинени на насажденията от наводнението. Хората изразиха увереност, че ще спасят голяма част от реколтата.

Facebook коментари