Сряда, 02 Декември 2020 г.

Кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ в Силистра се срещнаха с жители от село Срацимир

"Благодарим ви за подкрепата, която ни оказвате и се надяваме, че оправдаваме вашето доверие, независимо дали се намираме в управлението или в опозиция. Доверието се гради. Ние разбираме отговорността, която поемаме, заставайки пред вас и търсейки вашето доверие". Това казаха пред жителите на село Срацимир кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова, Стефан Господинов и Денка Михайлова.
Водачът на листата на ПП ГЕРБ-Силистра Милена Дамянова представи част от управленската програма на партията. "Стабилността означава сигурност днес и в следващите години. Това е възможността да планираш живота и развитието си, да си сигурен в бъдещето си и да гарантираш развитието и реализацията на децата си. Един от приоритетите, които ПП ГЕРБ си поставя, е гарантиране сигурността на хората в малките населени места и възобновяване дейността на общинската полиция", каза Милена Дамянова пред събралите се хора. Тя обясни, че основен инфраструктурен обект за региона е Дунав мост при Силистра-Кълъраш.
В заключение Милена Дамянова посочи, че в листата на ГЕРБ са включени доказани професионалисти, които могат да работят за стабилна Силистра и България.

Facebook коментари