Сряда, 02 Декември 2020 г.

С водосвет ПП ГЕРБ-Силистра постави символично начало на предизборната кампания за предсрочните избори на 5 октомври

С водосвет за здравето на жителите на силистренска област и благополучието на страната и региона ГЕРБ-Силистра постави символичен старт на кампанията си за предсрочните парламентарни избори. По традиция стартът на кампанията бе даден с водосвет, отслужен от отец Георги в православния храм "Св.Св. първоапостоли Петър и Павел" в Силистра.
Успешна и позитивна кампания си пожелаха кандидатите за народни представители Стефан Господинов, Денка Михайлова и членове и симпатизанти на партията, които уважиха водосвета.
В ранния следобед днес, в 16:00 часа на среща с медиите, водачът на листата на ГЕРБ за 20 МИР-Силистра Милена Дамянова ще представи официално кандидатите за народни представители. Срещата ще се проведе в областния офис на ПП ГЕРБ-Силистра, на ул. "Симеон Велики" 16, ет. 2. Официално ще бъдат представени кандидатите за народни представители в 43-то Народно събрание от листата на ПП ГЕРБ-Силистра, както и приоритетите за развитието на региона.
Час по-късно, от 17:00 часа днес /5 септември/ евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Емил Радев ще открие официално своя офис в Силистра на ул. "Симеон Велики" 16, ет. 2, офис 1. На брифинг с журналисти Емил Радев ще представи европейските инициативи от новия мандат на Европарламента, които ще намерят реализация и в град Силистра.

Facebook коментари