Четвъртък, 07 Декември 2023 г.

Изпращаме Випуск 2014 с гордост от множеството им успехи със значка - герб

На 22 май 2014 година се проведе тържественото награждаване на най-изявените зрелостници от училищата в община Силистра.
Зам. - кметът "Хуманитарни дейности" в Община Силистра г-жа Денка Михайлова откри тържеството. В своите приветствени думи, тя се обърна към ученици и учители, и изрази гордост от съвместните им постижения през годините. Г-жа Михайлова пожела много нови успехи през следващия етап от образованието на младите хора и попътен вятър във всяко начинание. Заместник-кметът поднесе поздравления и благопожелания и от името на кмета на община Силистра. Събитието се провежда под патронажа на д-р Найденов.
Учебната 2013/2014 година е последна за общо 479 ученика от професионалните и средно общо образователни училища в общината. За отличен успех, множество изяви и лични заслуги, 52 от тях получиха грамоти, значки с герба на общината, както и парични поощрения от името на кмета на община Силистра.

Да връчат грамотите и наградят отличените абитуриенти бяха поканени още г-жа Йорданка Чамурджиева, Директор дирекция "Устройство на територията в Община Силистра, г-жа Вяра Емилова, зам.-областен управител, г-жа Нели Иванова, началник отдел "Образование", г-жа Габриела Миткова, началник на Регионален инспекторат по образование - Силистра, доц. Диана Железова - преподавател в РУ "Ангел Кънчев".

Facebook коментари