Понеделник, 22 Юли 2024 г.

Полицейската хроника в Силистренско за периода 04-06 април

През изминатото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР - Силистра, са регистрирани следните произшествия:

Силистра
На 03.04.2014 г. , вследствие на телефонно обаждане за пострадал роднина, И.И. на 84 години от село Кайнарджа е предал сумата от 2000 лева на непознато за него лице. Води се досъдебно производство.
За управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол е започнато бързо полицейско производство срещу Д.Д. на 34 години от гр. Силистра. Около 22.00 часа на 03.04.2014 г., същият е управлявал мотопед по ул."Седми септември" в гр. Силистра, като при проверката уредът е отчел 2.02 промила алкохол в издишания въздух.

Тутракан
На 04.04. по пътя между селата Зафирово и Сокол е възникнал пътен инцидент между трактор с прикачен инвентар и лек автомобил, вследствие на което водачът на лекия автомобил е с множество наранявания. Причините се изясняват.

Пожарна безопасност и защита на населението
Три пожара в сухи треви ,листна маса и храсти са били гасени в почивните дни. Произшествията са в селата Сребърна , Богданци и Коларова в неурбанизирана територия. Спасени са смесена гора и касиев масив. Причините са небрежност при боравене с огън. Няма нанесени материални щети.

Информацията е предоставена от ОДМВР - Силистра.

Facebook коментари