Събота, 13 Юли 2024 г.

Близо 2 тона хранителни продукти раздадоха представители на МГЕРБ-Силистра

Близо 2 тона хранителни продукти (макарони, спагети, ориз и плодови сокове), получиха нуждаещи се граждани в Област Силистра.
Продуктите са част от дарението на френско-швейцарска неправителствена организация, пристигнало в Силистра по инициатива на французойката с български произход Петя Касе . Дарението, част от което са и 75 специализирани болнични легла предоставени на МБАЛ Силистра, бе осъществено със съдействието на бизнесмена и административен секретар на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров.
По инициатива на младежката организация на ГЕРБ-Силистра, хранителните продукти са разпределени за Обществената трапезария в областния град, социални домове за деца и пострадали от наводненията семейства в град Главиница.
103-ма ползватели на Обществената трапезария в Силистра, днес получиха в заедно с обедното си меню и пакет от 1,5 кг. макарони. Над един тон от хранителните продукти пък, по- рано тази седмица бяха раздадени на 65 пострадали от наводненията в гр. Главиница семейства. По информация на Ивелин Неделчев областен председател на МГЕРБ-Силистра, всяко семейство е получило близо 20 килограмов пакет хранителни продукти.
Останалата храна от дарението, е предоставена на социалните домове за деца в с. Малък Преславец и в град Силистра, съобщи Тодор Тодоров.

Facebook коментари