Неделя, 26 Май 2024 г.

Kонкурс "Мини Мис и Мини Мистър" ще се проведе в Силистра

На 17 юли 2013г. от 18.00 часа на площад "Свобода" ще се проведе конкурсът "Мини Мис и Мини Мистър" под патронажа на Кмета на Община Силистра – д-р Юлиян Найденов. Илиана Балийска е автор и водещ на фестивала "Малки Големи Таланти" и конкурса "Мини мис и Мини Мистър". Конкурсите дават възможност за творческа и телевизионна изява на деца от 3 до 12 години. Актрисата Илиана Балийска има много участия като водеща на концерти и забавни програми и вече 18 години е в дублажните екипи на много филми. През 1993 г. като автор и водеща стартира ТВ конкурса "Мис Макси шоу". От 1998 г. открива и представя талантливите деца на България.
"Палавото шоу" за таланти, което ще гостува в Силистра, е дар за децата от кмета на Общината. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Номинираните деца ще имат възможност да участват в телевизионно предаване на конкурса.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 17 ЮЛИ 2013 г. от 18.00 ЧАСА, ПЛОЩАД "СВОБОДА", ГРАД СИЛИСТРА! ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ – САЛОНА НА ОБЩИНА СИЛИСТРА.
ЗАПИСВАНИЯ – НА МЯСТО – 1 ЧАС ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА КОНКУРСА!


Очакват Ви много настроение и изненади!

Facebook коментари