Събота, 30 Септември 2023 г.

Днес в 11.30 часа председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов ще се срещни с бизнесмени в Силистра

Посещението му е свързано както с необходимостта да се запознае по-отблизо със състоянието на бизнеса в област Силистра, с областните и общински власти, така и с изпълнение на програмата на БТПП за укрепване авторитета на Единната система от 28 български търговско-промишлени палати, уточни зам. председателят на Силистренската търговско-промишлена палата Станка Лазарова.
На 14 май от 11 часа Цветан Симеонов ще проведе кратка среща с областния управител д-р Владимир Янков.
В 11.30 часа, в заседателната зала на Областна администрация, ще започне срещата с представители на бизнеса от област Силистра.
В срещата-дискусия е предвидено да се включат работодатели, желаещи да споделят проблемите си, да се запознаят с възможностите и изискванията на Арбитражния съд към БТПП-София, както и да научат нещо повече за Системата за присъждане на Глобални търговски единици GTIN, известни сред бизнеса като "Щрих кодове", уточниха организаторите от Силистренската търговско-промишлена палата (СТПП).

Facebook коментари