Понеделник, 17 Януари 2022 г.

Стефан Господинов: Поклон пред саможертвата на всички, оставили костите си в свободната българска земя!

Уважаеми съграждани,

Днес цяла България празнува националния празник 3-ти март! На тази светла дата от нашата история трябва да си припомним готовността за саможертва, героизма и любовта към Родината и Свободата. Защото нашите предци се пребориха и заслужиха сбъдването на мечтите си!
Възрожденските българи разтърсиха Европа с подвига на Априлското въстание, с героизма си на Шипка, с помощта на всяко село към преминаващите руски войски. Тогава народният поет възкликна "България цяла сега нази гледа!..."
Скъпи силистренци,
И сега ние сме на кръстопът, и сега ни предстои да решим съдбата и бъдещето си. Нека си спомним важните за Възрожденците светини и да ги опазим отново. А това са образованието на децата ни, вярата ни в Бога, самочувствието ни на Българи.
Ние и само ние – народът на България – сме отговорни за съдбата на Отечеството. Ние трябва да изградим модерна и силна България, в която родителите ни да живеят достойни старини, а децата ни да се реализират тук, до нас! Аз вярвам, че всеки един от нас носи силата на Възрожденския българин.
Поклон пред саможертвата на всички, оставили костите си в свободната българска земя!

ПП ГЕРБ-Силистра
Народен представител Стефан Господинов

Facebook коментари