Сряда, 10 Август 2022 г.

Кристина и Михаил Белчеви гостуваха в град Силистра в навечерието на Деня на народните будители

На 31.10.2012г., Драматичен театър "Сава Доброплодни" град Силистра бе домакин на празничен концерт на Кристина и Михаил Белчеви.
Събитието се осъществи по покана на кмета д-р Юлиян Найденов и Община Силистра и зарадва гражданите в навечерието на Деня на народните будители. Жители и гости на града се стекоха, за да се насладят на известните български творци и тяхната неостаряваща музика. С много песни и стихове сем. Белчеви внесоха топлина и добро настроение в публиката. В много от песните си изпълнителите съпреживяват споделени чувства и емоции на значими събития от съвместния им живот. Това накара публиката да стане на крака и горещо да аплодира любимците на много поколения.
Топлото и искрено посрещане провокира изпълнителите да споделят с вълнение: "От години не сме идвали в прекрасния Ви град, истинско удоволствие за нас е да бъдем на тази сцена в навечерието на един от най-светлите български празници!"
Кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов лично поздрави семейство Белчеви, като им пожела още дълги години да радват почитателите си с безценното си творчество.
Цветя и поздравителни адреси бяха поднесени от народния представител Стефан Господинов и Регионална библиотека "Партений Павлович" град Силистра.

Facebook коментари