Петък, 14 Юни 2024 г.

Народен представител ще търси генерален спонсор за ФК силистра-2009

Радостната новина за ръководството на ФК "Силистра 2009" и феновете на футбола в крайдунавския град е, че след среща на членовете на управителния съвет на клуба с народния представител от Силистра Стефан Господинов, бе постигнато споразумение да бъде намерен генерален спонсор на тима. По този начин ще бъде обезпечено представянето на отбора не само за този сезон, но и за в бъдеще. С това се афишират сериозните амбиции на тима за завръщане на Силистра на футболната карта на България.
"С удоволствие ще помогнем на момчетата от ФК Силистра, като обезпечим представителния отбор с всичко необходимо, за да може града и областта да имат отново сериозно присъствие по футболните терени на България. Това, което видяхме на живо в първия официален мач на отбора пред силистренска публика в неделя, както и изгледания запис от двубоя от първи кръг срещу Дунав Русе, ни доказа, че ръководството е изградило един наистина добре обигран млад колектив само от местни момчета. Виждаме, че бъдещето е в тях." Това заяви народния представител Стефан Господинов, пред медиите, след като се разбра, че се нагърбва с осигуряването на стабилен спонсор за клуба от Силистра.
"Благодарим на Стефан Господинов, че протегна ръка към отбора в един толкова тежък момент за силистренския футбол. Наистина сме в напреднали преговори за предоставяне на всичко необходимо за успешното представяне на отбора в дебютния му сезон в Североизточна В АФГ, като "виновник"-а за това наистина се е погрижил всичко да е обезпечено до края на сезона. Имаме и пълното уверение, че ще се направи всичко възможно отбора не само да се затвърди в групата, но и да се превърне в изненадата на сезона. Целта на ръководстовто през този сезон ще бъде класиране до 5 място, като се дава път на млади момчета, излезли само от школата на силистренския град. До средата на септември месец се очаква да пристигне новата екипировка на отбора, като на нея ще е изписано и името на основния спонсор. Надяваме се чрез помощта, която ни предлага Стефан Господинов, да можем да върнем вярата на обществеността на град Силистра в спорта, както и завръщането на младите по спортните зали и игрища." Това сподели за нас пезидента на ФК Силистра 2009 Стоян Петров, който заедно с другите членове на управителния съвет излезе в приповдигнато настроение. "Сега пред нас стои една основна задача - да затвърдим успешното ни представяне от първите два кръга, като докажем с игра, че няма нищо изненадващо отбора ни да се издига все по-нагоре в класирането с всеки следващ кръг."

Facebook коментари