Четвъртък, 07 Декември 2023 г.

Силистренската организация на Жени ГЕРБ възстанови детска площадка

Над 30 представителки на ГЕРБ-Жени – Силистра, подпомогнати и от представители на мъжката част, освежиха през почивните дни детска площадка в между блоковете "Детелина – 3" и "Детелина – 4". Районът бе почистен и облатороден, люлките бяха отремонтирани и боядисани, пясъкът в пясъчника подменен, а липсващите дъски върху пейките заменени с нови. На детската площадка бяха поставени и липсващите кошчета за боклук.
Според организаторите на проявата, самата тя е запланувана още в началото на пролетта. Средствата са осигурени от ГЕРБ-Силистра. Целта е била, да се възстанови детската площадка за най-малките жители на квартала, където те да се чувстват добре, сред своите връстници и близки. Освен ярките цветове на различните люлки и катерушки, допълнително настроение ще създадат и различните цветя и знаци, нарисувани от силистренския художник Стефан Пенчев.
Припомняме, че в най-скоро време ще бъде отремонтирана друга детска площадка в Силистра, тази около магазин "Хмелницки", този път по инициатива на общинските съветници от ГЕРБ

Facebook коментари