Понеделник, 04 Март 2024 г.

Общината организира концерт посветен на 1-ви юни

"Децата на Силистра празнуват" е надслова на детския концерт посветен на 1-ви юни – Международния ден на детето, в който талантливите малки възпитаници на общинските детски градини ще ни зарадват с много танци, песни ,стихове и добро настроение. Организаторът на проявата - отдел "Образование и младежки дейности" Община Силистра, съвместно с директорите на детските градини, са подготвили весел спектакъл, в които ще участват над 300 деца от подготвителните групи, в ролите на гости и на актьори.
Чрез своите възпитаници ще се представят седем от деветте детски градини от община Силистра: ЦДГ "Добруджа" – гр. Силистра, ЦДГ "Ян Бибиян" – гр. Силистра, ЦДГ "Иглика" – гр. Силистра, ЦДГ "Роза" – гр. Силистра, ЦДГ "Радост" – гр. Силистра, ОДЗ "Нарцис" – гр. Силистра и ОДЗ "Мир" – с. Айдемир.
Проявата ще започне в 9.30 часа на централния площад "Свобода", специално подготвена за всички деца на Силистра за 1 юни.
В 10.00 ч. децата на крайдунавския град, за втора поредна година ще се включат в патриотичната инициатива на Образователният портал Академика БГ и заедно със своите връстници от цялата страна ще участват в най-масовото едновременно рецитиране на стихотворението "Аз съм българче".
Празникът за малките палавници ще завърши със сладка изненада, която е подарък за тях от Кмета на Общината, д-р Юлиян Найденов.

Facebook коментари