Понеделник, 27 Май 2024 г.

ГЕРБ организира среща с жителите на село Калипетрово

В отговор на ангажимента за прозрачност и отчетност в управлението на ПП ГЕРБ, председателят на Общински съвет Силистра д-р Мария Димитрова, кметът на община Силистра д-р Юлиян Найденов, заместник кметове на общината Денка Михайлова и Иво Лозев, както и областният управител Николай Димов се срещнаха с жители на село Калипетрово.
Присъстващите поставиха въпроси, свързани с предвидения за годината бюджет на общината и конкретно за планувани суми за самото село, сметосъбирането, инфраструктурата и не на последно място наболял проблем относно преместване на пункт за изкупуване на цветни и черни метали, намиращ се на входа на селото. По повод последния проблем заместник-кметът Иво Лозев сподели, че договорът за отдаване под наем на общинския терен, на който се намира пунктът, е приключил на 31 март. Наемателят ще трябва да отстрани пункта в 45-дневен срок.
Присъствалите поискаха от своите гости и нови срещи, като споделиха, че селото за пръв път е уважено с посещение от общинските и областни управляващи.
Припомняме, че срещите по населените места станаха традиционни. Досега са посетени Брадвари, Богорово, Сребърна и Ветрен. Всяка сряда в офиса на ГЕРБ-Силистра има и приемна за граждани на общинските съветници във времето от 16,00 до 18,00 часа.

Facebook коментари